Despre

Acest proiect este organizat de Garajul de PR.

Conceptul Antreprenor cu Zambet isi propune sa aduca in prim-plan oamenii de afaceri romani, care stiu sa zambeasca, sa construiasca si relatii umane, dincolo de armura de business. Antreprenor cu Zambet este pentru cei care isi doresc sa se dezvolte, sa invete de la ceilalti, cei care apartin noii generatii, care vor sa schimbe perceptii si mentalitati, pentru cei care sunt ambitiosi, siguri pe ei si care gandesc mare, care au curajul sa aleaga varianta „one way ticket.”

antreprenor londra

antreprenor-UK

Romanian Business without Borders

Orice poveste incepe cu „a fost odata”. A ta nu s-a intamplat demult.  Intr-una din zilele senine, curajul si pasiunea te luau de mana si te purtau  spre nu stii ce zari. Cu fiecare clipă simțeai cum totul începea să prindă contur. Porneai la drum să descoperi lumea, lumea antreprenoriatului. Fiecare afacere e o poveste, iar Tu, antreprenorule, ești un actor pe scena propriului business. Deși uneori simți că ritmul e amețitor, iar scenariul a scăpat de sub control, de fiecare dată îți joci piesa până la capăt. Respirația îți îngheață pentru o clipă, când te gândești la succes internațional, când se deschide Cortina și trebuie să-ți spui povestea în fața unor spectatori străini. Chiar dacă de ceva vreme exersezi în culise, privirea îți trădează emoția, pentru că acum ai ocazia să-ți faci intrarea pe covorul antreprenoriatului internațional.

Vino sa-ti spui povestea la Romanian Business without Borders, evenimentul care iti poate aduce lansarea afacerii tale in orasul lui Mozart!

De ce sa participi?


Daca vrei sa-ti dezvolti afacerea la nivel international


Daca vrei sa-ti construiesti relatii de business strategice


Daca vrei sa afli noutatile de business din AustriaDaca vrei sa descoperi oportunitatile de business din Austria


Daca vrei sa stii care sunt pasii, pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te dezvolta

Conferinta

Valentin-Norbert Tarus
Presedintele Consiliului de Administratie Farmaceutica Remedia &antreprenor la Tarus e.U Viena

Aurelia Braneti
Medic ginecolog & antreprenor in Viena

Klaus Hoffbeck
CEO and co-founder of Executive Master Classes / EXMC

Mikkel Gudsøe
CCO and co-founder of Executive Master Classes / EXMC

Doru Serbanescu
Antreprenor restaurant „Donaudelta”in Viena

Mariana Savin
Antreprenor in Viena

Petru Stanoia
Antreprenor KG Isolierungen Viena

Patricia Vincent
Freelance Fashion & Bridal Designer

Ioana Șelner
CEO Garajul de PR

09:30 – 10:00 Welcome Coffee
10:00 – 10:15 Cuvant de bun-venit din partea organizatorilor
10:15 – 12:30 Panel: „Provocari, oportunitati si nevoi pentru afacerile romanesti din strainatate”. Speakeri: Valentin-Norbert Tarus (Business man in Austria), Petru Stanoia (Business man in Austria), Doru Serbanescu (Business man in Austria)
12:00 – 14:00 Pauza de masa
14:00 – 14:40 Prezentare Patricia Vincent – Business woman in Austria „Freelance Fashion & Bridal Designer”
14:40 – 15:20 Prezentare Mariana Savin – Business woman in Austria „Afaceri romanesti in tendinte internationale”
15:20 – 16:00 Prezentare Ioana Selner – CEO Garajul de PR „Comunicarea intre necesitate si oportunitate in orice business”
16:00 – 16:40 Fiecare dintre tinerii antreprenori participanti au aprox. 2 min in care isi prezinta afacerea celor din sala. In felul acesta reusesc sa se cunoasca si sa-si identifice potentialii viitori parteneri de business.
16:40 – 17:40 Business Cocktail & Networking

09:30 – 10:00 Welcome Coffee
10:00 – 10:40 Prezentare dr. Aurelia Braneti – Business woman in Austria „Medicina ca business. Experienta unui medic roman in Austria”
10:20 – 12:00 Panel: „Influenta, Confort Psihologic & Inovatie in Business”. Speakeri: Mikkel Gudsøe (CCO and co-founder of Executive Master Classes / EXMC) Klaus Hoffbeck (CEO and co-founder of Executive Master Classes / EXMC)
12:00 – 12:30 Fiecare dintre tinerii antreprenori participanti au 1 min in care isi prezinta afacerea celor din sala. In felul acesta reusesc sa se cunoasca si sa-si identifice potentialii viitori parteneri de business.
12:30 – 13:30 Business Cocktail & Networking

* Masa de pranz nu este asigurata.

Parteneri

Parteneri media


Galerie foto

« 1 de 2 »


Testimoniale

Felicitari pentru conferinta! Ati reusit sa organizati foarte bine!

Ii apreciez foarte mult pe toti cei care au vorbit si pot sa spun ca am invatat de la toti cei care au fost prezenti la eveniment. Mi-a placut foarte mult atmosfera relaxanta si modul in care ne-am conectat fiecare dintre noi.Training-ul pe care l-au oferit speakerii din Danemarca a fost foarte bun si constructiv.

Felicitari pentru initiativa si mult succes in continuare !Daniel Adam - trainer & coach Viena

Conferinta mi-a placut foarte mult, m-a imbogatit sufleteste. Felicitari in primul rand pentru initiativa de a uni oameni si mai apoi de a uni si promova business-uri romanesti. Am intalnit oameni de calitate, oameni puternici cu povesti de viata impresionante care pot fi doar admirate. Desi la inceput am avut o mica retinere, acum pot spune ca m-am intors multumita. Datorita noilor contacte am gasit posibilitatea de dezvoltare a business-ului pe piata austriaca si, in plus, am castigat noi prieteni.Nicoleta Crisciu - Business Development Manager Logitrade
Am avut ocazia sa intalnesc tineri de afaceri competentidin Romania si din Austria, responsabili si pregatiti sa dea tot ce au mai bun pentru concretizarea unei idei, pentru implinirea unui vis si in ultima instanta pentru propasirea personala. A fost o conferinta rodnica in invataminte si idei, dar mai ales plina de entuziasm si sperante, de confirmare a cailor de abordare.
Aceasta conferinta ne-a convins ca, pe langa competenta si eforturi sustinute, trebuie cu zambet sa-ti cuceresti partenerii, sa-ti sustii afacerea si sa-ti mentii clientii! Asadar, aceasta conferinta si-a atins scopul la superlativ astfel ca impune ca traditia sa fie continuata. Mult succes in continuare!Aurelia Braneti - medic & antreprenor roman in Viena
A fost un schimb de experienta in care am invatat multe, am cunoscut antreprenori romani autentici din diverse domenii de activitate, bine ancorati in esenta economiei tarii in care isi desfasoara activitatea. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc organizatorilor pentru acest  eveniment reusit, iar participantilor le doresc sa aiba toata energia de care au nevoie, sa-i insoteasca succesul pretutindeni si sa fie beneficiarii acestui minunat schimb de experienta!Mariana Savin - antreprenor roman in Viena

Sustine dezvoltarea unui tanar antreprenor roman

Ai o companie cu o CA mare? Poti sustine tinerii antreprenori romani prin achitarea taxei de participare pentru start-upurile acestora. Taxa de participare nu se platește de persoana, ci pentru start-up din care pot veni 2 persoane, deoarece majoritatea tinerilor antreprenori sunt asociati.

Un pas mic pentru tine e un pas urias in dezvoltarea oricarui tanar antreprenor. Ajuta-l sa fie Antreprenor cu Zambet!

Daca vrei sa sustii un tanar antreprenor, te rugam sa ne „zambesti” pe adresa de e-mail: office@garajuldepr.ro

Sustine un antreprenor

Testimoniale

Felicitari pentru conferinta! Ati reusit sa organizati foarte bine!

Ii apreciez foarte mult pe toti cei care au vorbit si pot sa spun ca am invatat de la toti cei care au fost prezenti la eveniment. Mi-a placut foarte mult atmosfera relaxanta si modul in care ne-am conectat fiecare dintre noi.Training-ul pe care l-au oferit speakerii din Danemarca a fost foarte bun si constructiv.

Felicitari pentru initiativa si mult succes in continuare !

Conferinta mi-a placut foarte mult, m-a imbogatit sufleteste. Felicitari in primul rand pentru initiativa de a uni oameni si mai apoi de a uni si promova business-uri romanesti. Am intalnit oameni de calitate, oameni puternici cu povesti de viata impresionante care pot fi doar admirate. Desi la inceput am avut o mica retinere, acum pot spune ca m-am intors multumita. Datorita noilor contacte am gasit posibilitatea de dezvoltare a business-ului pe piata austriaca si, in plus, am castigat noi prieteni.
Am avut ocazia sa intalnesc tineri de afaceri competentidin Romania si din Austria, responsabili si pregatiti sa dea tot ce au mai bun pentru concretizarea unei idei, pentru implinirea unui vis si in ultima instanta pentru propasirea personala. A fost o conferinta rodnica in invataminte si idei, dar mai ales plina de entuziasm si sperante, de confirmare a cailor de abordare.
Aceasta conferinta ne-a convins ca, pe langa competenta si eforturi sustinute, trebuie cu zambet sa-ti cuceresti partenerii, sa-ti sustii afacerea si sa-ti mentii clientii! Asadar, aceasta conferinta si-a atins scopul la superlativ astfel ca impune ca traditia sa fie continuata. Mult succes in continuare!
A fost un schimb de experienta in care am invatat multe, am cunoscut antreprenori romani autentici din diverse domenii de activitate, bine ancorati in esenta economiei tarii in care isi desfasoara activitatea. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc organizatorilor pentru acest  eveniment reusit, iar participantilor le doresc sa aiba toata energia de care au nevoie, sa-i insoteasca succesul pretutindeni si sa fie beneficiarii acestui minunat schimb de experienta!

Contact

Contacteaza-ne

captcha

Ramai informat

Ramai informat legat de urmatoarele evenimente completand formularul din stanga sau scrie-ne direct la office@garajuldepr.ro pentru orice intrebare.

Da vestea mai departe

Aparitii Media

« 1 de 2 »