Despre

Acest proiect este organizat de Garajul de PR cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Regatul Marii Britanii si a Irlandei de Nord.

Conceptul Antreprenor cu Zambet isi propune sa aduca in prim-plan oamenii de afaceri romani, care stiu sa zambeasca, sa construiasca si relatii umane, dincolo de armura de business. Antreprenor cu Zambet este pentru cei care isi doresc sa se dezvolte, sa invete de la ceilalti, cei care apartin noii generatii, care vor sa schimbe perceptii si mentalitati, pentru cei care sunt ambitiosi, siguri pe ei si care gandesc mare, care au curajul sa aleaga varianta ”one way ticket.”

antreprenor londra

antreprenor-UK

Orice poveste incepe cu “a fost odata”. A ta nu s-a intamplat demult. Intr-una din zilele senine, curajul si pasiunea te luau de mana si te purtau spre nu stii ce zari. Cu fiecare clipa simteai cum totul incepea sa prinda contur. Porneai la drum sa descoperi lumea, lumea antreprenoriatului. Fiecare afacere e o poveste, iar Tu, antreprenorule, esti un actor pe scena propriului business. Desi uneori simti ca ritmul e ametitor, iar scenariul a scapat de sub control, de fiecare data iti joci piesa pana la capat. Respiratia iti ingheata pentru o clipa, cand te gandesti la succes international, cand se deschide Cortina si trebuie sa-ti spui povestea in fata unor spectatori straini. Chiar daca de ceva vreme exersezi in culise, privirea iti tradeaza emotia, pentru ca acum ai ocazia sa-ti faci intrarea pe covorul antreprenoriatului international.

De ce sa participi?


Daca vrei sa-ti dezvolti afacerea la nivel international


Daca vrei sa-ti construiesti relatii de business strategice


Daca vrei sa afli noutatile de business din UKDaca vrei sa descoperi oportunitatile de business din UK


Daca vrei sa stii care sunt pasii, pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te dezvolta

Speakeri

Viorel Raducanescu
CEO Romania Gateway 2018 Ltd. & Honorary Consul of Romania

Tedy Necula
Producător Inspirational Filmmaking şi Director de Creaţie The Handicapped

Emi Gal
Founder & CEO Brainient

George Betianu
Businessman UK

Razvan Marc
Director at Romanian National Tourism Office London

Laszlo Pacso
Businessman Business Days

Mihaela Carmaciu
Director al Consult Medical UK Ltd & membru in conducerea Societatii Medicale Romane UK

Anda Teglas
Creative Director Writer

Dragos Teglas
Senior Editor Post-Production Supervisor

Samet Ensar Sari
Co-founder of Dekatlon Buzz

Danesh Amin
Chief Executive Officer at Brocks Chocs Ltd

Josef Dunne
Co-Founder/CEO Babelverse

Program

09.30 – 10.00 Welcome Coffee
10.00 – 10.15 Cuvant de bun-venit din partea organizatorilor
10.15 – 10:45 Cuvant de bun-venit Dr Ion Jinga – Ambasadorul Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord
10.45 – 11:05 Prezentare Emi Gal – CEO Brainient „Tendinte in ad-tech intr-una dintre cele mai mari companii din Europa”
11.05 – 11:25 Prezentare Dr Mihaela Carmaciu- Director al Consult Medical UK Ltd, membru al nucleului de conducere a Societatii Medicale Romane UK „Medicina ca business. Experienta unui medic roman in UK”
11.25 – 11:45 Prezentare Josef Dunne- Co-Founder/CEO Babelverse „Experienta internationala in antreprenoriat e un plus necesar”
11.45 – 12:00 Sesiune Q&A
12.00 – 14.00 Pauza de masa & Networking
14.00 – 14.20 Prezentare George Betianu- Businessman UK „Cum sa dezvolti o afacere de succes pe un teritoriu strain”
14.20 – 14.40 Prezentare Danesh Amin- Businessman UK „Tendinte in business pe o piata internationala”
14.40 – 15.00 Prezentare Tedy Necula- Director de Creatie „Inspirational Filmmaking”- „Inspirationalul- Tendinte esentiale in video marketing pentru „umanizarea” unui business”
15.00 – 15:15 Sesiune Q&A
15.15 – 15.45 Coffee Break & Networking
15.45 – 16.30 Fiecare dintre tinerii antreprenori participanti au aprox. 2 min in care isi prezinta afacerea celor din sala. In felul acesta reusesc sa se cunoasca si sa-si identifice potentialii viitori parteneri de business.
16.30 – 18.00 Business Cocktail & Networking

09.30 – 10.00 Welcome Coffee
10.00 – 10.20 Prezentare Viorel Raducanescu – Businessman UK & Consul Onorific al Romaniei in Liverpool „Provocari culturale si politice pentru afacerile romanesti”
10.20 – 10:40 Prezentare Laszlo Pacso- Businessman Business Days – cel mai mare eveniment de business din Romania „Oportunitati de business pentru antreprenorii romani”
10.40 – 11:00 Prezentare Samet Ensar – Managing Partner – „Cum sa cresti un business international”
11.00 – 11:20 Prezentare Razvan Marc – Director Oficiul National de Turism de la Londra – „Viitorul afacerilor in turism”
11.20 – 11:40 Prezentare Ioana Selner – organizator, Garajul de PR- „Comunicarea intre necesitate si oportunitate in business”
11.40 – 12:00 Sesiune Q&A
12.00 – 14.00 Pauza de masa & Networking
14.00 – 15.00 Fiecare dintre tinerii antreprenori participanti au 2 min in care isi prezinta afacerea celor din sala. In felul acesta reusesc sa se cunoasca si sa-si identifice potentialii viitori parteneri de business.
15.00 – 15.20 Moment artistic sustinut de Dragos Teglas & Anda Teglas – Editor Post -productie & Director Creativ „13 shades of Romanian”
15.20 – 16.30 Sesiune de Networking

* Masa de pranz nu este asigurata.

Parteneri


Galerie foto

« 1 de 2 »

Testimoniale

Mi-a facut o deosebita placere sa particip la acest eveniment de business networking unde am cunoscut tineri romani si britanici care isi conduc firmele cu talent, entuziasm si curaj. Felicitari echipei care a organizat acest eveniment cu multa pasiune, naturalete si mult, mult Zambet!Mihaela Cârmaciu - Director al Consult Medical UK Ltd & membru in conducerea Societatii Medicale Romane in UK
Conferinta asta a fost ceea ce trebuie: atat de naturala, amicala si cu impact. S-a legat bine!Tedy Necula - Director de Creatie The Handicapped
Antreprenorii romani isi valideaza in Londra ideile si modele de lucru care au functionat in Romania. Iar evenimentul Garajului de PR permite recunoasterea si impartasirea de experiente intre acesti antreprenori care deja au initiative si au obtinut succesul. Prin incubatoarele si  acceleratoarele londoneze aceste initiative se pot lansa global.Victor Dornescu - co-fondator RINF
Locul ales pentru conferință a fost cu siguranță magic. Sala de conferință foarte bine organizată, mobilierul și pianul cu coada lungă cu aer aristocratic britanic, speakerii și participanții au reușit să se conecteze și să schimbe idei într-un ambient excelent.Cristian Dragu - Development Manager Trend Informatica

Sustine dezvoltarea unui tanar antreprenor roman

Ai o companie cu o CA mare? Poti sustine tinerii antreprenori romani prin achitarea taxei de participare pentru start-upurile acestora. Taxa de participare nu se platește de persoana, ci pentru start-up din care pot veni 2 persoane, deoarece majoritatea tinerilor antreprenori sunt asociati.

Un pas mic pentru tine e un pas urias in dezvoltarea oricarui tanar antreprenor. Ajuta-l sa fie Antreprenor cu Zambet!

Daca vrei sa sustii un tanar antreprenor, te rugam sa ne „zambesti” pe adresa de e-mail: office@garajuldepr.ro

Sustine un antreprenor

Contact

Contacteaza-ne

captcha

Ramai informat

Ramai informat legat de urmatoarele evenimente completand formularul din stanga sau scrie-ne direct la office@garajuldepr.ro pentru orice intrebare.

Da vestea mai departe

Aparitii Media

« 1 de 2 »